دیدار اعضای برگزار کننده همایش صدف کوثر با حضرت آیت الله وحید خراسانی

14 آذر 1395

دومین مصاحبه سایت سخن تاریخ با دکتر رفیعی دبیر همایش بین‌المللی صدف کوثر


حجت الاسلام و المسلمین دکتر ناصر رفیعی دبیر علمی همایش بین المللی صدف کوثر در ابتدا از دیدار اعضا برگزارکننده همایش با حضرت آیت‌الله وحید خراسانی خبر داد و گفت: در ادامه دیدارهایی که با مراجع معظم تقلید، قبل از برگزاری همایش داشتیم، روز پنج شنبه 20 آبان 95 به دیدار آیت‌الله وحید خراسانی رفتیم. معظم له از شنیدن برگزاری این همایش به‌شدت متأثر شدند و افزودند: حضرت خدیجه (س) اولین شخصیتی است که به نور نبوت و ضیاء المهدی منور شد و از جمله شخصیتی است که قابل وصف و درک نیست. ایشان آرزو کردند برگزاری این همایش، مرضی خداوند و موردتقدیر و تشکر حضرت رسول (ص) و امام رضا (ع) قرار گیرد و این کار را به‌مثابه یاری امام عصر (ع) و کار بسیار عظیم و با ارزش دانستند.

دکتر رفیعی، مصاحبه با ارباب رسانه‌ها و نشست خبری را از دیگر اقدامات صورت گرفته قبل از برگزاری همایش برشمرد که مشروح آن در سایت‌ها و خبرگزاری‌های متعددی قابل‌دسترسی است.


 دکتر رفیعی دلایل اهمیت حضرت خدیجه (س) را برشمرد و افزود:


از چند جهت حضرت خدیجه (س) دارای اهمیت خاص و ویژه است، اولاً منشأ و مصدر بودن ایشان نسبت به آل الله، ثانیاً مدافع بودن ایشان از رسالت حضرت رسول (ص) و... بااین‌همه ویژگی مثبت، شخصیت ایشان مورد غفلت واقع شده است و بعضاً مورد هجمه هم قرار گرفته است و وظیفه ماست که به احیاء این شخصیت بزرگ بپردازیم.


وی همین دغدغه را باعث روی‌آوری خود به برگزاری همایش درباره ایشان معرفی کرد و افزود: در سفری که به حج مشرف شده بودم به ذهنم خطور کرد که سه شخصیت در تاریخ اسلام هستند که بسیار مظلوم واقع شده‌اند؛ حضرت ابوطالب (ع)، حضرت خدیجه (س) و حضرت حمزه (ع). لذا تصمیم گرفتم زمینه ای را فراهم کنم تا نسبت به این سه شخصیت یک کار عمده علمی و پژوهشی صورت بگیرد.

 

نظر خود را با ما در میان بگذارید.

برای ارسال نظر وارد شوید.

جستجو

گزارش دوازدهمین جلسه شورای علمی بخش تاریخ و سیره اهل‌بیت (ع)

به گزارش سایت دانشنامه اهل‌بیت (ع) دوازدهمین جلسه شورای علمی...

کتاب تبیین جایگاه کوفیان در فرایند نهضت امام حسین(ع) منتشر شد

کتاب تبیین جایگاه کوفیان در فرایند نهضت امام حسین(ع) به...

حدیث 107

رسول اكرم (ص) : اَلمُؤمِنُ دَعِبٌ لَعِبٌ وَالمُنافِقٌ قَطِبٌ غَضِبٌ؛مؤمن...